I den efter gammalt utseende nyuppförda restaurangen med plats för 80 sittande gäster serveras mat med inriktning på fisk. Under den varma årstiden har vi även vår stora takade uteplats öppen för våra gäster. Förutom á la carte servering erbjuder vi även speciella arrangemang, där grupper i egen och avspänd miljö får vistas helt själva.

Öppettider är dock varierande efter årstid. Ring därför alltid för information eller bordsbeställning. Vi har fullständiga rättigheter.

Några exempel:

Bröllop: Vi pyntar upp gården med årstidens buskar och blommor och ordnar med mat och arrangemang allt efter kundens behov. Dans ordnas på den takade uteplatsen. Om så önskas kan vigsel hållas i Regna kyrka, som ligger 4 km från Tyrisfall. Transport till gården kan exempelvis ske med hästskjuts. Övernattning kan ordnas i ett närbeläget vandrarhem.

 

Högtidsdagar: Vi arrangerar många liknande fester. Begär förslag.

Bussresor: Vi har möjlighet att servera mat till hela busslaster. Detta givetvis efter bokning. Bussen kan köra till entrén. Restaurangen är handikappanpassad och vi har bordsservering. Efter önskemål har vi möjlighet att berätta gårdens historia och guida i de gamla husen.

Inför julen: Vi serverar en annorlunda julmiddag. Vid kall väderlek sprakar brasan ofta i den stora öppna spisen.